Dobble alapjáték

Dobble alapjáték

Ha egy igazán izgalmas, korfüggetlen játékra vágysz, melyben a gyorsaság, a jó megfigyelés és a fürge kezek dominálnak, akkor a Dobble a neked való választás! Nagy játékélmény egy kis dobozban az egész családnak!

Dobble alapjáték Magyar

A Dobble a világ legjobb kártyajátéka! Ha unatkozol, akkor hívd össze a családod és játszatok egy jót. A család minden tagjának ajánlott. A feladat a következő: a pakliból kell kiválasztanod két kártyát és azokon kell egy párt találnod, ha megvan, akkor csak kiabáld be és nyert ügyed van. Az nyer, aki a legtöbb párt zsebeli be. Sok sikert!

A Dobble egy izgalmas gyorsasági kártyajáték 6-99 éves korig mindenki számára! A játék 55 kerek lapból áll, melyen különböző hétköznapi szimbólumok (szellem, violinkulcs, hóember, tenyér, stb.) helyezkednek el. Minden kártyalapon 8 szimbólum található, más-más elrendezésben és méretben. A Dobble játék érdekessége pedig abban rejlik, hogy bármely két kártyát egymás mellé téve, lesz a kártyákon egy – de csak egy! – egyező kép. Koncentrálni kell azonban ahhoz, hogy gyorsan kiszúrjuk az egyetlen közös elemet, hiszen sokszor elvész a sok színes ábra között az, amit éppen keresünk. Amint észrevettük és hangosan kimondtuk, már el is vehetjük – vagy el is dobhatjuk – az aktuális kártyát, attól függően, melyik változatot játsszuk. A játék doboza 5 izgalmas variációt rejt, melyeket kedvünk szerint váltogathatunk. A játék remekül fejleszti a reflexeket és a megfigyelőképességet – nem utolsó sorban vidám perceket hoz a család életébe!

Dobble kártyák

Dobble alapjáték játékszabály:

dobble-alapjáték-játékszabály

Gyártó honlapja: https://fr.asmodee.com/fr/games/dobble/products/dobble/

A többi Dobble variáció

https://www.dobble.hu/dobble-kartyajatekok/

Dobble vásárlás

Dobble vásárlás

Dobble játékismertető: