Dobble Beach

A nyár szenzációja a Dobble beach! Az alapjáték a gyerekeknek és felnőtteknek is nagy kedvence, amiből most egy fantasztikus vízálló, új kiszerelésű változatot készítettek. Szuper tasakban tudjuk tárolni, vihetjük a táborokba, strandra, tengerhez!

Akárhová is vezessenek kalandos utazásaitok, ugorjatok fejest a népszerű családi játék új, tartós és vízhatlan verziójába!
Hullámok és homok ki nem kezdhetik ezeket a tartós műanyag lapokat, így bárhol, bármikor játszhattok velük!
Mindig van egy – és csak egy – közös szimbólum bármelyik kettő kártyán. Találd meg a többieknél gyorsabban, és nyerj! Éles látásra és gyors kézre lesz szükséged mind az 5 játékvariációhoz.

dobble beach

A fülledt, meleg, nyári napokon mindenki szeret strandra, menni. Bárkivel is mész, ne hagyd otthon ezt a kártyapaklit! Felnőtteknek és gyerekeknek is nagy kedvence lesz lent a parton, hisz szórakoztató, vízálló. Nem fog benne semmi sem kárt tenni. Csak élvezd a napot, a strandot, a meleget, és persze a játékot is és már is jobb kedved lesz. A szabályok egyszerűek és teljesen ugyan azok, mint a Dobble-nél. Jó szórakozást!

Dobble beach egy izgalmas gyorsasági kártyajáték 4-99 éves korig mindenki számára! A játék 55 kerek lapból áll, melyen különböző tengerparti szimbólumok helyezkednek el. Minden kártyalapon 6 szimbólum található, más-más elrendezésben és méretben. A Dobble beach játék érdekessége pedig abban rejlik, hogy bármely két kártyát egymás mellé téve, lesz a kártyákon egy – de csak egy! – egyező kép. Koncentrálni kell azonban ahhoz, hogy gyorsan kiszúrjuk az egyetlen közös elemet, hiszen sokszor elvész a sok színes ábra között az, amit éppen keresünk. Amint észrevettük és hangosan kimondtuk, már el is vehetjük – vagy el is dobhatjuk – az aktuális kártyát, attól függően, melyik változatot játsszuk. A játék doboza 5 izgalmas variációt rejt, melyeket kedvünk szerint váltogathatunk. A játék remekül fejleszti a reflexeket és a megfigyelőképességet – nem utolsó sorban vidám perceket hoz a család életébe!

dobble beach kártya

Gyártó honlapja: https://fr.asmodee.com/

A többi Dobble variáció

https://www.dobble.hu/dobble-kartyajatekok/

Dobble vásárlás

Dobble vásárlás