Dobble Verdák

Dobble legújabb junior változata kedvenc mesehőseinkkel! Dobble Verdák kártyajátékban két klasszikus egy dobozban:

Villám McQueen, Matuka és Kipufogófürdő összes kedves lakosa mosolyog vissza a Dobbléban megszokott kerek lapokról! A kicsiknek nincs más dolga, mint megtalálni az egyező figurát: Luigi, a gumikerekes az? Vagy a Bull-dózer, a Matuka kalandjaiban lévő bikaviadalból? Egy vidám gyorsasági játék, akár négy éves kortól!

dobble verdák

Ez a játék akár a kisfiúk kedvence is lehet. Tele van kocsikkal és mókával. Láttad már a Verdákat? Akkor nagyon egyszerű lesz a dolgod. Keresd meg Matukának és a többi verdának a párját és már mehet is a délutáni szórakozás.

Dobble Verdák kártyajáték egy izgalmas gyorsasági kártyajáték 4-99 éves korig mindenki számára. A Dobble játék alapvetően 55 kerek lapból áll, melyen különböző hétköznapi szimbólumok (szellem, violinkulcs, hóember, tenyér, stb.) helyezkednek el. A Dobble Verdák kártyajáték  lapjain ezzel ellentétben csak a mesefilmből ismert verdák, alkatrészek, közlekedési táblák és szereplők vannak a kerek kártyákon. Minden kártyalapon 6 szimbólum található, más-más elrendezésben és méretben. A Dobble játék érdekessége pedig abban rejlik, hogy bármely két kártyát egymás mellé téve, lesz a kártyákon egy – de csak egy! – egyező kép. Koncentrálni kell azonban ahhoz, hogy gyorsan kiszúrjuk az egyetlen közös elemet, hiszen sokszor elvész a sok színes ábra között az, amit éppen keresünk. Amint észrevettük és hangosan kimondtuk, már el is vehetjük – vagy el is dobhatjuk – az aktuális kártyát, attól függően, melyik változatot játsszuk. A játék doboza 5 izgalmas variációt rejt, melyeket kedvünk szerint váltogathatunk. A játék remekül fejleszti a reflexeket és a megfigyelőképességet – nem utolsó sorban vidám perceket hoz a család életébe!

Látványos, kedves, aranyos, színes fejlesztőjáték a gyermekek számára.

dobble verdák kártya

Gyártó honlapja: https://fr.asmodee.com/

A többi Dobble variáció

https://www.dobble.hu/dobble-kartyajatekok/

Dobble vásárlás

Dobble vásárlás