Dobble Star Wars

Star Wars rajongók új kedvenc játéka a népszerű gyorsasági játék, a Dobble köntösébe bújtatott Dobble Star Wars. Szúrd ki, ismerd fel, mondd ki a nevét és viheted is a lapot!

Az egy homoksikló, vagy egy hósikló? Ez vajon Jabba? Most melyik a birodalmi lépegető, és melyik Jar Jar Binks? Egyszerűnek tűnhet, de a sok figura nagyon megnehezíti a játékot!

Dobble Star Wars

Dobble Star Wars egy izgalmas gyorsasági kártyajáték 6-99 éves korig mindenki számára, aki látta/ismeri/szereti a Star Wars-t! A Dobble játék alapvetően 55 kerek lapból áll, melyen különböző hétköznapi szimbólumok (szellem, violinkulcs, hóember, tenyér, stb.) helyezkednek el. A Dobble Star Wars lapjain ezzel ellentétben csak a filmekből ismert helyek, járművek és szereplők vannak a kerek kártyákon. Minden kártyalapon 8 szimbólum található, más-más elrendezésben és méretben. A Dobble játék érdekessége pedig abban rejlik, hogy bármely két kártyát egymás mellé téve, lesz a kártyákon egy – de csak egy! – egyező kép. Koncentrálni kell azonban ahhoz, hogy gyorsan kiszúrjuk az egyetlen közös elemet, hiszen sokszor elvész a sok színes ábra között az, amit éppen keresünk. Amint észrevettük és hangosan kimondtuk, már el is vehetjük – vagy el is dobhatjuk – az aktuális kártyát, attól függően, melyik változatot játsszuk. A játék doboza 5 izgalmas variációt rejt, melyeket kedvünk szerint váltogathatunk. A játék remekül fejleszti a reflexeket és a megfigyelőképességet – nem utolsó sorban vidám perceket hoz a család életébe!

dobble star wars kártyák dobble star wars kártyák

Dobble Star Wars: Odavagy a Star Warsért? Láttad az összes részt? Akkor ez a játék is neked való! Nincs más dolgod, csak meg kell keresni az egyforma figurákat! Aztán viheted is magaddal a lapokat a többi közé. Vigyázz! A Star Wars hősök nagyon hasonlítanak így egy kicsivel nehezebb lesz a feladatod, mint az eredeti Dobble játékban. Ne add fel! Próbálkozz, figyelj oda és megnyered a kártyapartit.

Gyártó honlapja: https://fr.asmodee.com/

A többi Dobble variáció

https://www.dobble.hu/dobble-kartyajatekok/

Dobble vásárlás

Dobble vásárlás