Dobble kártyajátékok

Ismerd meg a legnépszerűbb Magyarországon is megjelent Dobble kártyajátékokat!

Dobble kártyajátékok

Még több Dobble kártyajáték!

Tudtad, hogy Magyarországon már több típusa is kapható a Dobble játékoknak?

A Dobble alapjáték, ami a legkorábban jelent meg hazánkban, a lila-citromsárga csomagolásáról ismerhető fel. Ezt a játékot 6-99 éves korig bárki játszhatja, ugyanúgy fejleszti a koncentrációt, a jó megfigyelőképességet és a reflexeket idősebb korban is.

A Dobble Kids egészen kicsiknek szól – már 4 éves kortól ajánlják, színes állatos ábrái könnyedén fejlesztik a gyerekek figyelmét. Ebben a kiadásban csak 6 ábra van egy kör alakú kártyán, ezzel is könnyebbé téve a játékot a kisebbeknek.

Mindemellett megjelent már hazánkban az első tematikus Dobble játék, ami népszerű Star Wars filmsorozat elemeire épül, a benne látható karakterek és motívumok elevenednek meg a kör alakú kártyákon.

És még nincs vége! Itt a Dobble Animals, Dobble 1,2,3, Dobble Szenilla, Dobble Beach egy igazi kuriózum strandra!

Végezetül még egy különleges felhasználási módja is ismert a Dobble játékoknak! Tudtad, hogy fejlesztheted is saját vagy gyermeked idegennyelvtudását ezzel az egyszerű kártyajátékkal? Játszhatjátok angolul, németül, vagy bármely más idegen nyelven, és a szórakozás mellett még az ábrák nevei is rögzülnek. Remek tanulást segítő játék iskolásoknak és nyelvtanulóknak, hiszen játék közben jobban megmarad az ismeretanyag is.

Dobble alapjáték

Dobble Kids

Dobble Star Wars

Dobble Beach

Dobble Verdák

Dobble Szenilla nyomában

Dobble 1,2,3

Dobble Animals

Dobble Pixar

Dobble Mini