Dobble Kids

Még több Dobble! Most itt a Dobble Kids, állatos kártyákkal a kisebbeknek – már 4 éves kortól! Gyorsaság, jó megfigyelés és fürge kezek – nagy élmények egy kis dobozban! Fejleszd gyermeked játékosan!

Csakhogy ne maradjanak ki a csöppségek sem, itt van most nekik a megfelelő kártyajáték. A Dobble Kids 4éves kortól ajánlott. Vigyázzatok, hisz a kicsik hamarabb meg fogják találni a párokat és majd leshettek, ha ők fognak nyerni, de ne adjátok fel, játszatok, hisz ez a játék is az egész családnak ajánlott. Töltsetek el együtt egy remek estét a Dobble Kids-el.

dobble kids

Dobble Kids egy izgalmas gyorsasági kártyajáték 4 éves kortól! A játék 30 kerek lapból áll, melyen különböző állatok képei helyezkednek el. Minden kártyalapon 6 szimbólum található, más-más elrendezésben és méretben. A Dobble Kidds játék érdekessége pedig abban rejlik, hogy bármely két kártyát egymás mellé téve, lesz a kártyákon egy – de csak egy! – egyező kép. Koncentrálni kell azonban ahhoz, hogy gyorsan kiszúrjuk az egyetlen közös elemet, hiszen sokszor elvész a sok színes ábra között az, amit éppen keresünk. Amint észrevettük és hangosan kimondtuk, már el is vehetjük – vagy el is dobhatjuk – az aktuális kártyát, attól függően, melyik változatot játsszuk. A játék remekül fejleszti a reflexeket és a megfigyelőképességet – nem utolsó sorban vidám perceket hoz a család életébe!

dobble kids kártyák

Dobble-kids-játékszabály

Gyártó honlapja: https://fr.asmodee.com/

A többi Dobble variáció

https://www.dobble.hu/dobble-kartyajatekok/

Dobble vásárlás

Dobble vásárlás