Dobble Bogyó és Babóca családi partijáték

DOBBLE BOGYÓ ÉS BABÓCA

Ha egy igazán izgalmas, korfüggetlen játékra vágysz, melyben a gyorsaság, a jó megfigyelés és a fürge kezek dominálnak, akkor a Dobble a neked való választás! Nagy játékélmény egy kis dobozban az egész családnak!

A gyorsaság és felismerés játéka a legkisebbeknek Bogyóval és Babócával! A Dobble Bogyó és Babóca pörgős, zsebre vágható kártyajáték 5-féle játékváltozattal már 4 éves gyerekeknek is. A kártyákon 6-6 különböző, Bogyó és Babóca témájú képecske látható, és bármelyik két kártyán mindig van egy ugyanolyan belőlük. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban megtalálják a közös képeket. A koncentrációt és a reflexeket fejlesztő társasjáték.

 

DOBBLE BOGYÓ ÉS BABÓCA CSALÁDI PARTIJÁTÉK

A Dobble a világ legjobb kártyajátéka! Ha unatkozol, akkor hívd össze a családod és játszatok egy jót. A család minden tagjának ajánlott. A feladat a következő: a pakliból kell kiválasztanod két kártyát és azokon kell egy párt találnod, ha megvan, akkor csak kiabáld be és nyert ügyed van. Az nyer, aki a legtöbb párt zsebeli be. Sok sikert!

A Dobble egy izgalmas gyorsasági kártyajáték 4-99 éves korig mindenki számára!

A Dobble játék érdekessége pedig abban rejlik, hogy bármely két kártyát egymás mellé téve, lesz a kártyákon egy – de csak egy! – egyező kép. Koncentrálni kell azonban ahhoz, hogy gyorsan kiszúrjuk az egyetlen közös elemet, hiszen sokszor elvész a sok színes ábra között az, amit éppen keresünk. Amint észrevettük és hangosan kimondtuk, már el is vehetjük – vagy el is dobhatjuk – az aktuális kártyát, attól függően, melyik változatot játsszuk. A játék remekül fejleszti a reflexeket és a megfigyelőképességet – nem utolsó sorban vidám perceket hoz a család életébe!

 

Dobble alapjáték játékszabály:

dobble-alapjáték-játékszabály

Gyártó honlapja: https://fr.asmodee.com/fr/games/dobble/products/dobble/

A többi Dobble variáció

https://www.dobble.hu/dobble-kartyajatekok/

Dobble vásárlás

Dobble vásárlás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .