Dobble Minyonok, Minions

Dobble Minyonok

Dobble minyonokHa egy igazán izgalmas, korfüggetlen játékra vágysz, melyben a gyorsaság, a jó megfigyelés és a fürge kezek dominálnak, akkor a Dobble Minyonok a neked való választás! Nagy játékélmény egy kis dobozban az egész családnak!

 

A Dobble a világ legjobb kártyajátéka! Ha unatkozol, akkor hívd össze a családod és játszatok egy jót. A család minden tagjának ajánlott. A feladat a következő: a pakliból kell kiválasztanod két kártyát és azokon kell egy párt találnod, ha megvan, akkor csak kiabáld be és nyert ügyed van. Az nyer, aki a legtöbb párt zsebeli be. Sok sikert!

Tedd próbára reflexeidet a Dobble Minions kártyajátékkal. Az 5 mini válogatott játékban legyél te az első, aki megtalálja a szimbólumokat. Izgalmat teremt a gyerekek és a felnőttek számára, hogy lecsapja a kezét és összepárosítsa a szimbólumokat, ez a szórakoztató játék segít a gyerekeknek a számok, formák és színek felismerésében is. Ez a gyors megfigyelésre épülő, elsöprő sikerű játék az új kedvenc játék lesz.

A Despicable Me franchise anarchikus csatlósai is csatlakoznak a Dobble mókához! Bármely két kártya között mindig van pontosan egy egyforma szimbólum. Vajon te leszel az első, aki észreveszi a gyors megfigyelés addiktív játékában?

 

Rendelés: https://tarsasjatekrendeles.hu/Dobble-Minyonok-tarsasjatek

Gyártó honlapja: https://fr.asmodee.com/fr/games/dobble/products/dobble/

A többi Dobble variáció

https://www.dobble.hu/dobble-kartyajatekok/

Dobble vásárlás

Dobble vásárlás